Italské oleje - Salvadori a Bertolli, SASSO

italské olivové oleje - extra vergin SALVADORI, BERTOLLI, Bardo, Carapelli

Italské olivové oleje

 

Ilustrační foto

Detaily olejů

Cena ks/ bez DPH
  Olej Salvadori

Olivový olej extra vergin SALVADORI 250ml

 

Olivový olej výborné kvality z oblasti Toskánska.
Vhodný na teplou i studenou kuchyni.Jeho lahodná chuť promění všechny pokrmy v kulinářské lahůdky

6ks v balení

 

 

 

72,00 Kč
 

olivový olej

Olivový olej SASSO 1l, plech

 

Delikátní olivový olej pro teplou i studenou kuchyni.

Má jemně nasládlou chuť a tím je neopakovatelný.
Tradiční plechový obal ještě více umocňuje jeho kvalitu.

10ks v balení

 
   

165,00 Kč

 

Olivový olej Vergine Sasso

 

Olivový olej Extra Vergine SASSO 1l sklo

 

Olivový olej v super kvalitě
Vhodný na teplou i studenou kuchyni

Velmi výrazná a aromatická chuť

 
    214,00 Kč

 

Olivový olej Bertolli Gentle

 

Olivový olej extra vergin BERTOLLI-Gentile,1l

 

Olivový olej té nejlepší kvality prezentovaný pod značkou Bertolli Vás přesvědčí svou delikátní a vyváženou chutí. Vhodný pro teplou i studenou kuchyni

10ks v balení


 
 

 

178,00 Kč

 

Olivový olej Vergin Bardo

 

Olivový olej extra vergin Bardo 0,25ml

 

Olivový olej s velmi jemnou a delikátní chutí. Při výrobě tohoto oleje nejsou použity žádné chemikálie. Jeho vynikající chuť přidá jídlu na originalitě.

6ks v balení

 
    95,00 Kč

 

Olivový olej Carapelli Delizia

Olivový olej extra vergin Carapelli-Delizia 0,75l

 

Tradiční olivový olej v Carapelli-Delizia patří do kategorie těch nejlepších olejů. Jeho výrazná chuť obohatí vaši kuchyni při přípravách všech pokrmů.

8ks v balení

 
    116,00 Kč

Největšími producenty oliv jsou v současné době Španělsko a Itálie, které dodávají kolem 50% celosvětové sklizně. Produkty z oliv (olivový olej) byly v těchto oblastech po dlouhá staletí jednou z nejdůležitějších surovin pro vývoj hospodářství jednotlivých zemí.

Nejznámějším produktem olivovníku je olej - vypeckované plody se rozdrtí na kaši, ze které se lisováním získává šťáva. Ta je pak v odstředivce rozdělena na vodu a olej – jeho mimořádný význam spočívá v obsahu důležitých živin. Za studena lisovaný olivový olej obsahuje přibližně 80% nenasycených mastných kyselin - nejvýznamnější z nich je kyselina olejová (patří do kategorie omega-9 kyselin). Z 12-15 % jsou v oleji zastoupené nasycené tuky a velmi malé množství volných mastných kyselin, které jsou určujícím znakem kvality olivových olejů. V kvalitním olivovém oleji najdeme také lecitin a široké spektrum vitamínů (E, A), minerálů a fytochemických látek.

 

Zboží: sýry - Grana Padano - Parmigiano Reggiano - šunky - Proscuitto - Proscuitto crudo - Proscuitto di Parma - Salame NOSTRANO - Coppa Piacentina - MOZZARELLA - olivový olej - Bardo - BERTOLLI - Carapelli - Carapelli-Delizia - SALVADORI - těstoviny - Spaghetti - Conchilie Rigate - Farfalle - Pipette Rigate - Seganini Rigati - Fusilli - Tortilioni - Pasta Antonio Amato - Bardo - káva - Lavazza - Pellini - Segafredo - Columbus

Vynikající sýry - Šunky - Salámy - Kvalitní oleje z Itálie- Těstoviny z Itálie - Káva pro Vás - Objednávky - Kontakt - Výměna zpětných odkazů
Vytvořeno v listopadu 2009. Ilja Hynek - 1. internetový reklamní agent
Tvorba www| Reklama na internetu | HTML | CSS